Je voordeel aanvragen

Je voordeel aanvragen

willen lenen.

En dit voor :

Aankoop 100%

Aankoop 90%

Aankoop 75%Je voordeel aanvragen

Kies eerst voor het juiste doel voor je hypothecaire lening. Er zijn een aantal opties. Zo kan je kiezen welk gedeelte of percentage van de waarde van je de woning je wil financieren. Wil je tot 80% van de waarde lenen, misschien 100% of zelfs meer dan 100%. De keuze die je maakt bepaalt natuurlijk de maandelijkse aflossingen. Wil je de woning voor maar 80% financieren met een hypothecaire lening en kan je de rest zelf betalen, dan zal de maandelijkse aflossing uiteraard lager liggen.

Daarnaast heb je ook enkele andere opties, zoals de aankoop van een woning in het buitenland, of een opbrengsteigendom. Je kan ook kiezen voor centralisatie van kredieten of voor herfinanciering.

Selecteer de optie die voor jou van toepassing is en geef het bedrag in dat je wil lenen. Laat de module je lening simuleren, en je krijgt een overzicht van je opties. In de tabel kan je een formule kiezen op basis van de looptijd van de lening. Zo zal je de mogelijkheid hebben om je hypothecaire lening te financieren op 10 jaar, 15 jaar, 20 jaar, 25 jaar en 30 jaar.

Meteen de kredietaanvraag starten

Kies de formule die het beste bij je past, op basis van je financiële mogelijkheden. Je hebt de mogelijkheid om meteen je kredietaanvraag te starten. Wij zullen vervolgens je kredietaanvraag analyseren, waarbij we rekening houden met je financiële slagkracht.

Vraag meer info aan onze medewerkers

Natuurlijk is de rekenmodule maar een voorsmaakje, een kennismaking. Voor echte duidelijke informatie en duidelijke uitleg kan je terecht bij onze medewerkers. Zij staan je met plezier bij en geven je begrijpelijke informatie op mensenmaat !

willen lenen.

En dit voor :

Aankoop 90%

Aankoop 100%

Aankoop 75%

Heb je nog vragen? Kom gerust eens langs

Onze openingsuren

Wij zijn gesloten

Maandag

09:00 tot 18:00

Dinsdag

09:00 tot 18:00

Woensdag

09:00 tot 18:00

Donderdag

09:00 tot 18:00

Vrijdag

09:00 tot 18:00

Zaterdag

gesloten

Contacteer ons vrijblijvend

Hypotheekvoordeel Herentalsebaan 145a 2100 Deurne

Tel: 03 346 0 346
Fax: 03 325 90 77

Hypotheekvoordeel - Alle rechten voorbehouden

* Hypothecaire lening onderworpen aan de wet van 4 augustus 1992 op het hypothecair krediet. Onder voorbehoud van aanvaarding door de kredietgever die door Hypotheekvoordeel, optredend als kredietmakelaar, in uw geval als meest geschikt beschouwd wordt en mits de maandelijkse terugbetaling van het geleende bedrag beantwoordt aan uw terugbetalingscapaciteit.

Let op : Geld lenen kost ook geld